Χριστουγεννιάτικα bazaars 2011

Φιλανθρωπικές οργανώσεις, Ιδρύματα και Σωματεία έχουν ξεκινήσει τα Χριστουγεννιάτικα Bazaars τους. Γιατί να μην αγοράσουμε χριστουγεννιάτικα είδη και δωράκια και συγχρόνως να προσφέρουμε σε όλους όσους μας έχουν ανάγκη?

Παρακάτω βρήκα όλα τα Christmas bazaars που έχουν ανακοινωθεί. Εάν γνωρίζετε καποια επιπλέον παρακαλώ να με ενημερώσετε για να προστεθούν στη λίστα μας!

Το τριήμερο 18-19-20 Νοεμβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου των Φίλων της MΕΡΙΜΝΑΣ, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι “Φίλοι της Μέριμνας” οργανώνουν για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο τους Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν υπέρ του κοινωνικού έργου της Μέριμνας (Εταιρεία για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο), με σκοπό την ενίσχυση του Συμβουλευτικού Κέντρου που παρέχει ψυχολογική στήριξη σε παιδιά και εφήβους, που βιώνουν σημαντικές απώλειες στη ζωή τους.

Ο σύλλογος ατόμων με αναπηρία «Συμπράττω» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο bazaar  με στόχο  τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να καλύψουμε βασικές ανάγκες συνανθρώπων μας ΑμΕΑ που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας.

Στο Bazaar θα βρείτε:

Χριστουγεννιάτικα και χειροποίητα δώρα, Έργα τέχνης, Συνθέσεις, Βιβλία, Παιχνίδια και παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους, είδη ρουχισμού από τα καταστήματα της περιοχής μας και από τις ευγενικές προσφορές των συμπολιτών μας.

Το bazaar θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 6 με 9 το βράδυ και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 10 το πρωί με 9 το βράδυ.

Όλα τα προϊόντα διατίθενται σε συμβολικές  τιμές.

  • Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ

Ο Σύλλογος συνεχίζει τη δράση του παρά τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας και νιώθουμε τη μεγάλη ευθύνη για την καλή λειτουργία της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» που δημιουργήσαμε και φυσικά για την συνέχιση του έργου μας.

Έτσι λοιπόν, ξεκινάμε με το Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας στο Ξενοδοχείο Πεντελικόν στη Κηφισιά (Δεληγιάννη 66) στις 7 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρες 10:00 – 20:00. Εκεί όπως κάθε χρόνο μπορείτε να αγοράσετε σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τα δώρα σας για τις γιορτές καθώς και   χριστουγεννιάτικες κάρτες που έχουν φιλοτεχνήσει τα παιδιά του Ξενώνα. Συμμετέχουν και φέτος πολύ γνωστές επιχειρήσεις με εκλεκτά είδη.

Χριστουγεννιάτικα Δώρα & στολίδια, είδη σπιτιού,, πορσελάνες, accessories, κοσμήμαα & καλλυντικά, παιδικά ρούχα, παιχνίδια, χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά, καλάθια με ποτά, μικρούς ζωγραφικούς πίνακες απο τα χέρια των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, χριστουγεννιάτικες κάρτες, CDs και βιβλία καθώς και το Γούρι της ΕΛΕΠΑΠ για το 2012!

Σάββατο 3, Κυριακή 4 & Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου ώρα 10πμ – 8μμ, Αττικό Μετρό, Σύνταγμα

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων “Η ΧΑΡΑ” Διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο bazaar με Χριστογενιάτικα στολίδια και επώνυμα αξεσουάρ.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, ώρα 16.00 με 21.00, Αθλητικός Όμιλος Κηφισιάς, Τατοίου 49 & Παύλου Μελά, Σροφύλι-Κηφισιά

Love,

L.