Μήπως γνωριζεις κάποια κοπέλα? Μήπως η φίλη της φίλης σου? Μήπως η φίλη της φίλης της φίλης σου?

(Σχεδόν 1 χρόνο πρίν…)

8.50 Ακούω το κινητό μου να χτυπάει αλλά ταίζω το μωρό οπότε το αγνοώ.
8.51 Ξαναχτυπάει το κινητό μου, συνεχίζω να ταίζω το μωρό, συγχρόνως ντύνω την κόρη μου και σκέφτομαι οτι σήμερα δεν έχω κάποιο κλεισμένο ραντεβού, δεν υπάρχει εκκρεμότητα απο εχτές στο γραφείο, οπότε το αγνοώ.
8.52 Χτυπάει το τηλέφωνο του σπιτιού. Σε κλάσματα, σαν σε ταινία, περνάνε απο το μυαλό μου όλα τα κακά που μπορεί να έχουν συμβεί: “Συνέβη κάτι στον άντρα μου (μα είναι ακόμα εδώ, τον ακούω στην κουζίνα), τότε στους γονείς μου (μα εχουν φυγει για ταξιδι λογω επετειου -τα γλυκουλια μου!) , τοτε στα αδερφια μου! Ή σε κάποια φίλη μου!” Οι παλμοί αυξάνονται επικίνδυνα.  Αφήνω άγαρμπα κάτω το μπιμπερό -ακόμα θυμάμαι έντρομα πόση φωνή μπορεί να βγάλει ένα μωρό όταν του κόβεις το φαγητό στη μέση- και τρέχω στο τηλέφωνο.
-Ναι?
-Φιλεναδα καιγομαι.
-Τι έγινε? Ποιός είναι?
-Έχω παρουσίαση εταιρική σε 40 λεπτά και η μαμά μου που θα κρατούσε την μικρή έχει πυρετό και ο μπαμπάς μου είναι χάλια επίσης και ο αδερφός μου που θα μπορούσε να την κρατήσει είναι στην επαρχία για δουλειά και η Μαρία έχει τα μικρά της με γρίπη και δεν μπορώ να της την πάω εκεί και ..
-Περίμενε, περίμενε! Τί ακριβώς μου λες? Δεν σε καταλαβαίνω! (σσ: Στο τηλέφωνο ήταν η μια απο τις φιλενάδες μου η οποία ως φρεσκομαμά αλλά και εργαζομένη έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές την δυσκολία “Πού αφήνουμε το παιδί τώρα?” Αυτή τη φορά όμως την άκουσα τρελαμένη όπως ποτέ άλλοτε..)

– Χρειάζομαι έναν άνθρωπο βρε παιδί μου. Άμεσα! Τώρα! Για 4 ώρες. Να τελειώσω την παρουσίαση. Πες μου οτι έχεις κάποιον! Αν δεν έχεις εσύ, πρέπει να πάρω τηλέφωνο την Κατερίνα αλλά τα δικά της είναι μεγαλύτερα.. Μήπως πάρω τον Γιώργο να μου συστήσει την δασκάλα που είχε για τα δικά του πριν 3 χρόνια? Ή μήπως πάρεις εσύ την ξαδέρφη σου, ξέρεις εκείνη που είχα γνωρίσει στον γάμο του αδερφού σου, μπορεί να έχει καμία γνωστή…” (Κ πάει λέγοντας, και ο μπέμπης μου ούρλιαζε και η φωνή στην άλλη μεριά του ακουστικού είχε αρχίσει να αργοσβήνει απο το άγχος..!)

Αυτό το κενό λοιπόν έρχεται να καλύψει η Nannuka! Η  πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα αναζήτησης, εύρεσης και αξιολόγησης ειδικών για παιδιά ηλικίας 0-16.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας γονιός μπορεί εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν να κλείσει ραντεβού online με τον ειδικό που ψάχνει. Επιτέλους κάθε μητέρα έχει πρόσβαση σε εκατοντάδες ειδικούς που έχουν αξιολογηθεί από τη Nannuka και μπορεί να επιλέξει μόνη της τον ιδανικό βοηθό.

Η διαδικασία είναι απλή, ο γονιός:

  • Τσεκάρει τις ανάγκες της οικογένειας,
  • Διαβάζει πολλά βιογραφικά και αξιολογήσεις ειδικών,
  • Βλέπει επιτόπου τη διαθεσιμότητα τους και
  • Κλείνει άμεσα ραντεβού, είτε για εργασία είτε για συνέντευξη, την ώρα και στο χώρο που τον εξυπηρετεί

Οι ειδικότητες της Nannuka καλύπτουν ανάγκες σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης ενός παιδιού. Μπορεί κάποιος να βρει τη μαία και την βοηθό μητρότητας που θα διευκολύνει τη νέα μητέρα, τη βρεφονηπιοκόμο που θα φροντίσει το μωρό μέχρι την νηπιακή ηλικία, την νταντά που θα γίνει μέλος της οικογένειας, την babysitter που θα δώσει τη λύση σε ώρα έκτακτης ανάγκης, τον παιδαγωγό που θα συμβάλλει δημιουργικά και τον εκπαιδευτικό που θα μεταδώσει τη γνώση. Παράλληλα, ο γονιός μπορεί να αναζητήσει στην πλατφόρμα παιδοψυχολόγο, δασκάλους με εξειδίκευση στα αθλήματα, μουσικά όργανα, ξένες γλώσσες, βοηθό στα ταξίδια αλλά και δημιουργική απασχόληση για παιδικά πάρτυ.

Και το καλύτερο! Η εγγραφή και η αναζήτηση του ειδικού γίνεται χωρίς καμία χρέωση.

Συμπέρασμα: Πλέον στην αναζήτηση των ειδικών για τα παιδιά μας βάζουμε ένα τέλος στον παράγοντα τύχη, τέλος στην πολύωρη και αναμφίβολη έρευνα μέσω γνωστών και τέλος στην αγωνία της έκτακτης ανάγκης. Για όλα αυτά φροντίζει πλέον η  Nannuka! 🙂

ΥΓ: Έχω την τιμή να είμαι η μια απο τις τρεις μαμάδες που δημιουργήσαμε αυτή την πλατφόρμα με αγάπη και σεβασμό προς όλους τους γονείς. Για κάθε απορία σας, σχόλιο ή παρατήρηση είμαι πάντα στη διάθεσή σας στο γνωστό goldmumblog@gmail.com αλλά και στο ldritsa@nannuka.gr.

Ελπίζω να αγκαλιάσετε και να αγαπήσετε την Nannuka όσο αγάπησα και εγώ κάθε στιγμή της δημιουργίας της!