Χάρη στην Kounia Bella  και στη Γιώτα Λωρίδα βρήκα τον πιο εύκολο και στυλάτο τρόπο για να διασκεδάζω αλλά και να κοιμίζω τα μικρά μου!

Η kounia bella είναι μια κούνια-αιώρα εξολοκλήρου χειροποίητη, φτιαγμένη από φυσικά υλικά, για ν’ αγκαλιάσει με ιδιαίτερη φροντίδα το παιδάκι σας,από τη στιγμή της γέννησής του, μέχρι και την ηλικία των 2-3 ετών.

kounia2

Σχεδιάστηκε για να ακολουθεί τους ρυθμούς του παιδιού και να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε σταδίου ανάπτυξης, χαρίζοντας εύκολο, γλυκό και διαρκή ύπνο στα μωράκια, αλλά και πραγματική “παιδική χαρά” στα μεγαλύτερα παιδάκια, μέσα από ώρες διασκέδασης.

Η kounia bella μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας. Θα το ξεκουράσει και θα το διασκεδάσει μέχρι να ζυγίζει 15 κιλά – καθώς ρυθμίζεται πανεύκολα κατά μήκος, πλάτος και ύψος, ανάλογα με την ηλικία,το βάρος, τη σωματική διάπλαση  και τη δραστηριότητα του παιδιού.

nia bella5

Η kounia bella αγαπάει τη φύση από κατασκευής της – και το δείχνει:

-Είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητη, φτιαγμένη με πολλή φροντίδα, από φυσικά υλικά(βαμβακερό καμβά, ξύλο οξιάς, δυνατά νήματα κα σχοινιά υψηλών προδιαγραφών αντοχής) με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια.

-Μπορεί να κρεμαστεί εύκολα οπουδήποτε εκτός σπιτιού, σ’ ένα δέντρο, σε μια πέργκολα ή όπου εσείς σκεφτείτε.

-Διπλώνει χωρίς να αποσυναρμολογηθεί και μεταφέρεται πανεύκολα, μέσα σε μια όμορφη θήκη μεταφοράς από βαμβακερό καμβά, ενθαρρύνοντάς σας να την έχετε πάντα και παντού μαζί σας, στις βόλτες, τις εξορμήσεις και τις διακοπές σας.

Στα συν της: τα φωτεινά, ζωηρά της χρώματα, που σκορπάνε «ήλιο» όπου κι αν την κρεμάσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.kouniabella.com

Για όσα θέλετε να μάθετε, γα την αγορά, την ασφαλή τοποθέτηση της kounia bella, αλλά και για να μοιραστείτε εναλλακτικές ιδέες χρήσεις και πολλά tips για σούπερ baby sleep επικοινωνήστε με την Γιώτα στο 6973 491643 ή μέσω email στο contact@kouniabella.com.

kounia1