Δώσε την Κάρτα BabyFeat!

H Δήμητρα και η Εβίτα του BabyFeat στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν 450 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα ξεκινήσαν μία καμπάνια χρηματοδότησης με τιτλο “Δώσε την Κάρτα BabyFeat”. Οι ίδιες μας δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά:

“Το 1o Κέντρο Επαναχρησιμοποίησης Παιδικών, Νεανικών και Βρεφικών Ειδών στην Ελλάδα, γίνεται πραγματικότητα από την ΜΚΟ BabyFeat. To Κέντρο BabyFeat στεγάζεται σε 3 επίπεδα με σύνολο 135 τμ. στην Αλκμήνης 16, Κάτω Πετράλωνα. Ανοίξαμε τις πόρτες μας τον Μάιο του 2013, και λειτουργούμε καθημερινά και αποκλειστικά με την στήριξη εθελοντών.

Στο Κέντρο BabyFeat ανταλλάσσουμε και χαρίζουμε παιδικά, βρεφικά και νεανικά είδη, είδη για την εγκυμονούσα μαμά και ότι χρειάζεται μια οικογένεια για να υποδεχτεί ένα νέο μέλος της! Όλα τα ανταλλάξιμα είδη είναι καθαρά, περιποιημένα, χωρίς φθορές, επιλεγμένα με αγάπη και φροντίδα.

Στo BabyFeat οικογένειες ανταλλάσσουν όσα χρειάζονται με ένα απλό σύστημα πόντων/feats – χωρίς γραφειοκρατεία και συμμετέχουν σε δωρεάν δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Είμαστε ανοιχτά 6 μέρες την εβδομάδα (και τις Κυριακές), κάνουμε αποστολές παιδικών ειδών σε όλη την Ελλάδα και στόχος μας είναι το Κέντρο να αποτελέσει πρότυπο το οποίο να μπορεί να αναπαραχθεί σε πόλεις σε όλη την χώρα.

Στην 1η πετυχημένη μας εκστρατεία στο groopio καταφέραμε να συλλέξουμε το 50% του στόχου μας και καλύψαμε τα έξοδα της ΔΕΗ έως σήμερα.

Τώρα ζητάμε την συνδρομή σας για να συνεχίσουμε δυναμικά το έργο μας!

Με την δική σας στήριξη 450 οικογένειες θα μπορέσουν για 6 μήνες να ανταλλάσσουν τα παιδικά είδη των παιδιών τους και να παρακολουθούν σεμινάρια, εργαστήρια και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια που λαμβάνουν μέρος στο Κέντρο BabyFeat χωρίς χρέωση. Με την Κάρτα BabyFeat μπορεί μια οικογένεια να κάνει οικονομία στον οικογενειακό της προϋπολογισμό από 500€-1000€ το 6μηνο απλά ανταλλάσσοντας τα παιδικά τους είδη που δεν τους κάνουν πια.

Πετυχαίνοντας τον στόχο μας για 7.500 ευρώ θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τις πόρτες ανοιχτές, τα φώτα αναμμένα, internet για ένα χρόνο και θα προσφέρουμε σε 450 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα την εξαμηνιαία Κάρτα φίλων BabyFeat των 15 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ.

Οι οικογένειες που χρησιμοποιούν το ανταλλακτήριο αυξάνονται καθημερινά και συνεχίζουμε με αισιοδοξία το έργο μας για μια ανεξάρτητη, βιώσιμη ΜΚΟ. Εξασφαλίζοντας τα έξοδα του Κέντρου θα μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη του BabyFeat δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα να επωφεληθούν από τις δράσεις μας.

Στο Κέντρο BabyFeat: • Λειτουργούμε καθημερινά για να χαρίσουν και να ανταλλάξουν παιδικά και βρεφικά είδη, οικογένειες από όλη την Ελλάδα.

• Ετοιμάζουμε καθημερινά, εύκολα και γρήγορα, δέματα για οικογένειες σε όλη την Ελλάδα,

• Στεγάζονται τα γραφεία του BabyFeat, συντονίζονται συναντήσεις εθελοντών

• Προσφέρεται δωρεάν wifi

• Λειτουργεί έκθεση με χειροποίητα δώρα

• Διεξάγονται σεμινάρια, εργαστήρια για γονείς και παιδιά

• Διοργανώνονται δράσεις και γιορτές.

Σας περιμένουμε να πιούμε καφέ, χυμό, τσάι, γάλα, να ανταλλάξουμε παιδικά είδη και να μας γνωρίσετε από κοντά.

Στηρίζοντας το Κέντρο BabyFeat: -Βοηθάτε οικογένειες με παιδιά σε όλη την Ελλάδα -Κάνετε την αλληλεγγύη καθημερινή πράξη – Προωθείτε την ανακύκλωση -Γίνεστε μέτοχοι στον ηθικό και πρακτικό επαναπροσδιορισμό της κοινωνικής υπευθυνότητας -Ξεκινάτε σήμερα να γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον

“Το BabyFeat είναι το μωροκατόρθωμά μας, η ώθηση που μας δίνουν τα παιδιά μας να φτιάξουμε ένα πιο ανθρώπινο μέλλον.”

μια μεγάλη αγκαλιά

Δήμητρα & Εβίτα ”