«Τρέχουμε για τον πόνο του άλλου» με το MAD και τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Το MAD τρέχει με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 10 Νοεμβρίου! Εσύ;

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στα 5, 10 ή 42 χιλιόμετρα και στείλε ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης «για τον πόνο του άλλου». Οι Θέσεις είναι περιορισμένες και οι συμμετοχές κλείνουν στις 27 Σεπτεμβρίου.

Τρέξε και εσύ μαζί με τους παρουσιαστές του Mad & κέρδισε ένα συλλεκτικό t-shirt!

Πληροφορίες εγγραφής Γιατροί Χωρίς Σύνορα 210 5 200 500 msf.gr
Mε την υποστήριξη του Mad & του Μad Radio 106.2
«Tρέχουμε μαζί για τον πόνο του άλλου»
Ανοιχτές οι συμμετοχές σε όλους τους αγώνες (5, 10 ή 42 χλμ) με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα ως τις 27 Σεπτεμβρίου

Με κεντρικό σύνθημα «Τρέχουμε για τον πόνο του άλλου», εκατοντάδες «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» θα τρέξουν για όλους εκείνους που μας έχουν ανάγκη όπου και αν βρίσκονται, στο πλαίσιο του κορυφαίου αθλητικού θεσμού που για 31 ολόκληρα χρόνια τιμά και την κοινωνική προσφορά. Στην ομάδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, με την οποία θα τρέξουν γνωστές προσωπικότητες, υποστηρικτές, εργαζόμενοι και εθελοντές της οργάνωσης, μπορούν να συμμετέχουν όλοι με μοναδική προϋπόθεση το κίνητρο της προσφοράς στους πλέον ευάλωτους και αποκλεισμένους από την περίθαλψη. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καλούν τους πολίτες αλλά και σχολεία, πανεπιστήμια, συλλόγους και εταιρείες να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους.
Υπενθυμίζεται πως πέρυσι, 483 δρομείς ηλικίας από 9 έως 60 ετών, υποστήριξαν έμπρακτα τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα διανύοντας χιλιόμετρα αλληλεγγύης και στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα προσφοράς σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο 210 5 200 500 και στο marathon@msf.gr. Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για όλα τα αγωνίσματα 5, 10 και 42 χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:
http://www.msf.gr/athensmarathon2013