Φερθείτε έξυπνα στον ήλιο!

Ανάμεσα στα διάφορα μαγιό που έχουν τα μικρά μου φέτος, σίγουρα το μαγιο μας απο την εταιρεία Smart Kids θα κάνει την διαφορά. Τα αντιηλιακά μαγιό Sun Way είναι η απίθανη λύση απέναντι στην έντονη ηλιοφάνεια της Ελλάδας.

Η εταιρεία SmartKids δημιουργήθηκε από νέους γονείς οι οποίοι μέσα από τα παιδιά τους, διέγνωσαν την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για προστασία των παιδιών από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

Έτσι, το 2009 αποφασίσαν να εισάγουν τα αντιηλιακά μαγιo και καπέλα Sunway τα μοναδικά με πιστοποιήσεις UPF50+ (έως και 98% προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία) από διεθνείς οργανισμούς για την προστασία από την ακτινοβολία και την πυρηνική προστασία.

H εξαιρετική έως και ενθουσιώδης ανταπόκριση των γονέων, οδήγησε το 2010 να εισάγουν ολόκληρη την γκάμα σχεδίων και χρωμάτων της εταιρείας Sunway και να δημιουργήσουν σημεία πώλησης σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.smartkids.com.gr

Σήμερα και στην Ελλάδα το όνομα Sunway είναι συνώνυμο της ασφάλειας των παιδιών κάτω από τον ήλιο καθώς και της ξεγνοιασιάς των γονέων τους.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα έρχεται διαγωνισμός με δώρακι SunWay!!!!