Mother of 2 πλέον, ξαναβρίσκω σιγά σιγά τους ρυθμούς μου και ομολογώ μου έχει λείψει πολύ η καθημερινή επικοινωνία μου μαζί με όλους εσάς! Επιστρέφω δυναμικά λοιπόν με tips και προτασεις για εμας τις μανούλες/γυναίκες αλλά και για τα πολύτιμά μας!
Συγχρόνως προετοιμάζομαι για τις καλοκαιρινές διακοπές! Παρείγγειλα τις φανταστικές πετσέτες μου Sun of Beach (www.sunofabeach.com) με πανέμορφα χρώματα και σχέδια για όλη την οικογένεια, πήρα καινούρια μαγιώ για εμένα απο τα Gottex (Facebook Gottex) και για τα μπεμπέκια μου απο το Alice on Board (www.aliceonboard.gr) και βέβαια στόκαρα αρκετά μπουκάλια απο την αγαπημένη μου ενυδατική σώματος για όλη την οικογένεια της La Roche Posay (www.larocheposay.gr) ! Οι πρώτες οικογενειακές διακοπές μας είναι γεγονός και ανυπομονώ!
Παράλληλα, για όσους αργούν ακόμη να φύγουν η Αθήνα κρύβει πολλά όμορφα spot για όλη την οικογένεια. Εμείς επισκεφτήκαμε την προηγούμενη βδομάδα το Παιδικό Μουσείο στην Πλάκα ( www.hcm.gr) για παιχνίδι σε συνδυασμό με την γνώση! Και προβλέπεται να το επισκεπτόμαστε συχνότερα αφού σύντομα το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά εβδομαδιαίο καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά 5-12 χρόνων με θέμα «Kάθε ημέρα και μια άλλη ημέρα», από τις 17 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου 2013, καθημερινές 8.30 π.μ. – 4.30 μ.μ. με μια διαφορετικη θεματική ενότητα κάθε φορά όπως τα ταξίδια, τα αθλήματα, το φαγητό, η μόδα, οι μάσκες, η μουσική, η παραλία, το κάμπινγκ, τα φρούτα, η χαλάρωση.
Και συνεχίζοντας το εκπαιδευτικό και συγχρόνως ενδιαφέρον προγραμμά μας, επισκεφτήκαμε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (www.atticapark.com) και κάναμε και πικ νικ στον πανέμορφο χώρο του. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!
Και επειδή όλες αυτές τις βόλτες πρέπει να τις κάνουμε με υψηλό δείκτη αντιηλιακού, μείνετε συντονισμένοι γιατι ξεκινάει σύντομα νέος διαγωνισμός Gold Mum με αντιηλιακά της Novalou για όλη την οικογένεια!
ΚαΛό ΣαΒβαΤοΚύΡιΑκΟ!!!!!