Το Gold Mum & η Lavipharm προσφέρουν σε 2 τυχερές/τυχερούς αναγνώστες του Gold Mum σετ αντιηλιακών της Castalia για την μαμά και το παιδί!

Για να διεκδικήσετε τα μοναδικά προιόντα της Castalia κάντε Like στην σελίδα του Gold Mum στο Facebook 
και μετά Share το σχετικό post του διαγωνισμού.

O διαγωνισμός θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 21.00, οπότε και θα γίνει η κλήρωση που θα αναδείξει τους 2 τυχερούς!

Λίγα λόγια για τα αντηλιακα Helioderm της Castalia:

_userfiles_image_products2011_allHelioderm

Όλα τα προϊόντα Helioderm περιέχουν το συστατικό Helioguard 365, το οποίο προστατεύει από τη φωτογήρανση και την πρόωρη γήρανση, δράση που ενισχύεται από τη Vitamin E κατά των ελευθέρων ριζών. Επίσης, περιέχουν το αντιερεθιστικό συστατικό TanActine που, σε συνδυασμό με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, ενισχύει τον αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας.

Προφυλάξεις: Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο τις ώρες της μέγιστης ηλιοφάνειας. Επαναλάβετε συχνά τη χρήση για να διατηρήσετε την προστασία, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση και κολύμπι. Προστατέψτε τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών από την έκθεση στον ήλιο.

Καλή σας επιτυχία!

σσ: Μετά την κλήρωση και την ανακοίνωση των ονομάτων, οι 2 τυχεροί πρέπει μέσα σε μια (1) βδομάδα να διεκδικήσουν τα δώρα τους στέλνοντας email με τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο). Τα δώρα θα αποσταλούν στον χώρο που θα υποδείξουν μέσω courier. Εαν οι τυχεροί δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 1 βδομάδα θα χάσουν το δικαίωμα στο δώρο, η κλήρωση θα επαναληφθεί και νέος τυχερός θα προκύψει.
Χορηγος Επικοινωνιας

300X180