Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και φέτος, περισσότερο από ποτέ, όλοι νιώθουμε την ανάγκη να γιορτάσουμε να βρεθούμε κοντά με τις οικογένειες μας αλλά και να χαρίσουμε μοναδικά δώρα.
H οικογένεια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια μοναδική προσφορά.

Από τις 18 Δεκεμβρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου όλοι μπορούν να αποκτήσουν τις ετήσιες κάρτες του Πάρκου σε απίθανες τιμές που ξεκινούν από 29€! Οι ετήσιες κάρτες παρέχουν μεγάλο αριθμό προνομιών αλλά κυρίως τη δυνατότητα για απεριόριστο αριθμό επισκέψεων στην όαση του Αττικου Ζωολογικού Πάρκου. Οι κάτοχοι της κάρτας θα πάρουν μαζί με αυτή το βιβλίο του Πάρκου αλλά και εκπτώσεις για αγορές από το κατάστημα, τα summer camps , τις ειδικές ενέργειες του Πάρκου κ.α.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το Gold Mum σας κανει Χριστουγεννιατικο δωρο και θα κληρωσει για 2 υπερτυχερους απο εσας 2 διπλά πακέτα ετήσιων καρτών που το καθένα θα αποτελείται από 1 ετήσια κάρτα ενηλικών αξίας 39€ και 1 παιδική ετήσια κάρτα αξίας 29€, με διάρκεια ενός έτους από την ημέρα κλήρωσης! Ο διαγωνισμος μας θα τρεχει ως το τελος του μηνα και αμεσως μετα την Πρωτοχρονια, την 1/01/13 το μεσημερι θα γινει η κληρωση που θα αναδειξει τους τυχερους! Εσεις δεν εχετε παρα να κανετε Like & Share την συγκεκριμενη αναρτηση στην σελιδα του Gold Mum στο Facebook. (Απαραιτητη προυποθεση να εχετε κανει Like την σελιδα Gold Mum στο Facebook).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι νέες τιμές των ετήσιων καρτών που θα ισχύουν μέχρι την 1η Μαρτίου διαμορφώνονται ως εξής:

Παιδική Ετήσια Κάρτα (για παιδιά από 3-12 ετών) : 29€
Ετήσια Κάρτα Ενήλικων: 39€
Παιδική Ετήσια Κάρτα με είσοδο στα δελφίνια: 39€
Ετήσια Κάρτα Ενήλικων με είσοδο στα δελφίνια: 49 €

Για περισσοτερες πληροφοριες http://www.atticapark.com

20121219-203009.jpg


Χορηγος επικοινωνιας

20121220-120810.jpg