Το “Εργαστήρι Πολιτισμού για Παιδιά”, ο νέος πολυχώρος του “Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού” στην οδό Αλκαμένους 11 στο σταθμό Λαρίσης, ανοίγει τις πόρτες του αυτή την Παρασκευή στις 6μ.μ. και μας περιμένει όλους!

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού  είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) με ενδεκαμελές συμβούλιο, Πρόεδρο την Μυρσίνη Ζορμπά, Γεν. Γραμματέα την Αφροδίτη Δήμου, Ταμία τον Στέφανο Κατή, και Μέλη τους Νέλη Κρανιά, Μαρία Μαυρομάτη, Ηλία Νάτσιο, Χριστίνα Οικονομοπούλου, Ελένη Πετράκη, Σταμάτη Σκαμπαρδώνη – Ειδικό Γραμματέα για την Εκπαίδευση, Χριστίνα Σκούρτη – Ειδική Γραμματέα Επικοινωνίας και Φώτη Ψυχάρη.

Στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης από σχολεία όλης της χώρας, γονείς, πανεπιστημιακοί, συγγραφείς και εν γένει καθένας που σέβεται τα δικαιώματα του παιδιού και είναι πρόθυμος να κινητοποιηθεί για την προώθησή τους τόσο στη χώρα μας όσο και στον κόσμο. Είναι πεποίθησή μας ότι η συλλογική ενεργοποίηση παιδιών, εκπαιδευτικών, γονιών και η ευαισθητοποίηση όλων μας μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην προώθηση και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων του παιδιού στην κοινωνία μας.

*Ο σχεδιασμός του βασίστηκε στην πρόταση-μελέτη της ομάδας Kollektivemind* 
και η υλοποίησή του έγινε χάρη στην ευγενική δωρέα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.