Την Παρασκευή  31 Αυγούστου & Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου  στις 18.30-21.30 μαζί με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο γιορτάζουμε  την ομορφιά της φύσης, αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και απολαμβάνουμε τη δύση του ηλίου με την αυγουστιάτικη πανσέληνο μαθαίνοντας για  τα ζώα του Πάρκου!

Όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει, η θερμοκρασία πέφτει και ο ουρανός γεμίζει με υπέροχα χρώματα, η ζωή στο Πάρκο γίνεται πιο έντονη: τα ζώα αφυπνίζονται και η δραστηριότητα αυξάνει. Εδώ και πολύ καιρό η οικογένεια του Αττικου Ζωολογικού Πάρκου ήθελε να δώσει την ευκαιρία στους φίλους του να ανακαλύψουν το μεγαλείο της φύσης μέσα από τα ζώα του, όταν ο ήλιος πέφτει και το φεγγάρι ανατέλλει.   Όταν μάλιστα αυτό συνδυάζεται με την αυγουστιάτικη πανσέληνο η εμπειρία γίνεται μοναδική!

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου και το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, αφεθείτε στο μεγαλείο της Φύσης, ανακαλύψτε τα ζώα του Πάρκου και γνωρίστε τα μέσα από τις άκρως ενδιαφέρουσες αλλά και  επιμορφωτικές ιστορίες από τους ίδιους τους φροντιστές του Πάρκου.

Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο και μπορείτε να επιλέξετε αυτά που σας ενδιαφέρουν σε κάθε χρονική περίοδο:

18:30 – 18:45

Aνακαλύψτε τα Ζώα της ερήμου (καρακάλ, σουρικάτες, ακανθόχοιροι)

ή

 τις Καμηλοπαρδάλεις

18:55- 19:10

Ανακαλύψτε τους Χιμπατζήδες και Γίββωνες

ή

τους Πιγκουΐνους

19:20- 19:40

Ανακαλύψτε τις Λευκές Τίγρεις

19:55 – 20:10

Ανακαλύψτε τους Λύκους – Βίδρες

ή

τους Λεμούριους

20:20 – 20:30

(έξω από τον χώρο του Δελφιναρίου)

Ανακαλύψτε τον Μπούφο – Βόα – Κουνάβι

20:45 – 21:30

Ανακαλύψτε τα Δελφίνια

Η μοναδική αυτή εμπειρία παρέχεται δωρεάν σε όσους επισκέπτες πληρώσουν κανονικό εισιτήριο (15 ευρώ το άτομο άνω των 3 ετών) ή είναι κάτοχοι ετήσιας κάρτας. Οι επισκέπτες μπορούν να έρθουν όποια ώρα της ημέρας επιθυμούν.

Ωστόσο λόγω της δεδομένης χωρητικότητας του χώρου των Δελφινιών, την ξεχωριστή αυτή εμπειρία θα έχουν την τύχη να ζήσουν μόνο 1.000 άτομα για την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου

http://www.atticapark.com/zoo-events/4NAB/Sunset at Attica Zoological Park?lang=gr

Τα εισιτήρια παραλαμβάνονται στα εκδοτήρια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου με την αναφορά του ονοματεπωνύμου που δηλώσατε στην φόρμα προκράτησης. Το πάρκιγκ είναι όπως πάντα ελεύθερο.