23-6-2012 – Ενα δημόσιο καλλιτεχνικό χάπενινγκ της καλλιτέχνιδας Eileen Botsford
Μέρος του “8 με 8 Κατάσταση Επείγουσας Δημιουργκότητας” (8 to 8 State of Creative Emergency) http://offering2012.blogspot.com

Ήρθε η ώρα για Προσφορά & Δημιουργία!  Ελάτε μαζί μας από τις 8πμ-8μμ το Σάββατο 23 Ιουνίου, στο πράσινο χορτάρι, δίπλα στην παιδική χαρά στον Εθνικό Κήπο, στο κέντρο της Αθήνας.

Ελάτε και ζωγραφίσετε μέχρι να χορτάσετε! Φέρτε τα παιδιά σας, φέρτε ενα σεντόνι για πικ-νικ, Α! και εάν μπορείτε φέρτε μαζί σας μη τοξικά χρώματα. Έχουμε πολλά, αλλά νομίζουμε  ότι θα χρειαστούμε περισσότερα!

Εμείς θα σας δώσουμε χαρτιά, νερό και πινέλα (μη διστάσετε όμως να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας, τα πόδια σας κλπ!) Φορέστε ρούχα που μπορείτε να λερώσετε!

Θα είναι μια ημέρα αφιερωμένη στην απλή χαρά της δημιουργίας!

Μετά την εκδήλωση τα έργα θα εκτεθούν στο σάιτ http://offering2012.blogspot.com και θα πωληθουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 100% των εσόδων θα διατεθουν για φιλανθρωπικό σκοπό στο σωματείο ‘ΠΝΟΗ’ www.pnoe.gr και στην ‘Οργάνωση Γη – Κέντρο της Γης’ μια μη-κερδοσκοπική μη-κυβερνητική περιβαλλοντική οργάνωση.http://www.ogi.gr

Πώς θα πάτε:
Χάρτης εδώ: http://goo.gl/maps/9GWw
Είσοδοι από: Λεωφόρο Αμαλίας, Λεωφόρο Βασ. Σοφίας, Ηρώδου Αττικού & Ζάππειο
Στάση Μετρό: Σύνταγμα


Δωρεές ευπρόσδεκτες! Αν θέλετε να δωρίσετε απο πρίν μη τοξικά χρώματα, χαρτί ή πινέλα για αυτό τον σκοπό μη διστάσετε να στείλετε ιμέιλ στην καλλιτέχνιδα στο eileenbotsford@gmail.com.Βοηθός της Eileen Botsford θα είναι καλλιτέχνις Μαργαρίτα Κασιμάτη!

Love,