Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου «Taste the Fashion» που διοργάνωσαν οι πολυτάλαντες καλές μου φίλες Μαριάννα Σμπώκου & Χαρά Χρυσικοπούλου Καίσαρη και πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2011, κορυφαίοι εκπρόσωποι της µόδας και της γαστρονοµίας, θα ενώσουν για δεύτερη φορά τις δυνάµεις τους για την πραγματοποίηση µιας απολαυστικής και παράλληλα θεαµατικής βραδιάς!

Ο Χριστόφορος Πέσκιας του πBox, ο Λευτέρης Λαζάρου του Βαρούλκο και o Γιάννης Μανίκης του Hilton Aθηνών εμπνέονται φέτος από τις μοναδικές συλλογές τριών κορυφαίων brands της διεθνούς μόδας, που αντιπροσωπεύονται στη χώρα μας από Έλληνες επιχειρηματίες. Έτσι φέτος, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στην ίδια εκδήλωση, τρία μοναδικά fashion shows των Οίκων Balenciaga, Gucci και Salvatore Ferragamo, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνετε τις μοναδικές γευστικές προτάσεις τριών κορυφαίων chefs, με στόχο τη δηµιουργία µιας ολοκληρωµένης αισθητικής εµπειρίας!

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προσκλήσεων για την εκδήλωση, που πραγματοποιείται µε μεγάλους χορηγούς τις εταιρίες CHIQUITA και ΦΑΓΕ και χορηγό τη SHISEIDO, θα διατεθεί στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και πιο συγκεκριμένα για την ενίσχυση των άπορων παιδιών που φιλοξενούνται με τις οικογένειές τους στον Ξενώνα του συλλόγου.

Στο πρώτο «Taste the Fashion» και χάρη στην ευαισθησία όλων όσων συμμετείχαν, συγκεντρώθηκε ένα πολύ σημαντικό ποσό χάρη στο οποίο πραγματοποιήθηκε ένα πολύ μεγάλο έργο στο Σπίτι Φιλοξενίας του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο. Και είναι αυτό το γεγονός που δημιούργησε την επιθυμία για την ετήσια διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, με απώτερο στόχο πάντα την υποστήριξη παιδιών που βρίσκονται σε κάθε είδους ανάγκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στο Hilton απο όπου θα εξασφαλίσουμε και φωτογραφικό υλικό για όλες τις φίλες του Gold Mum!

Love,

PS: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το Taste the Fashion κάντε κλικ www.tastethefashion.gr ή επικοινωνήστε μέσω email:

Χαρά Χρυσικοπούλου-Καίσαρη hkessaris@tastethefashion.gr &  Μαριάννα Σμπώκου msbokou@tastethefashion.gr