Κυριακή 22 Ιανουαρίου από τις 12:00 μέχρι τις 19:00 στο Cine Καλυψώ (Καλυψούς & Γρηγορίου Λαμπράκη – Καλλιθέα)

Με την εκδήλωση “χαρίζω + ανταλλάσσω + δημιουργώ”

υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας.

θέλουμε να στηρίξουμε το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας και να διαδώσουμε την αλληλεγγύη μεταξύ οικογενειών.

Πρόγραμμα

Από τις 12:00 μέχρι τις 19:00  Χαριστικό – Ανταλλακτικό παζάρι για βρεφικά /παιδικά είδη

φέρτε παιχνίδια, ρούχα και παπούτσια που είναι πια μικρά για τα παιδιά σας, για να τα ανταλλάξετε, να τα χαρίσετε και να γνωρίσετε άλλους γονείς! Μαζί θα δώσουμε το καλό παράδειγμα στη “νέα γενιά”, χαρίζω + ανταλλάσσω + δημιουργώ = χαρά, ζεστασιά και καινούργιες φιλίες!

Σημείο συγκέντρωσης παιδικών/βρεφικών αντικειμένων για το χαριστικό-ανταλλακτικό παζάρι θα είναι στη Μεταμορφώσεως 19, Μοσχάτο, τηλ επικοινωνίας 210-4835152, Δήμητρα, 9:00-21:00 . 
Πράγματα που θα μείνουν από το χαριστικό-ανταλλακτικό παζάρι θα διατεθούν στο ΠΕΝ – ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το ΠΕΝ θα δωριστεί από το babyfeat σε άλλες οικογένειες και οργανώσεις όπου υπάρχει ανάγκη.

 όλη μέρα σπιτικές νοστιμιές, ροφήματα, λαχειοφόρος και πολλές εκπλήξεις!!!

και μουσική απο τον djB-hive

12:00 – 14:30 Δημιουργική απασχόληση με χρώματα από τις δασκάλες του Π.Ε.Ν.

Τα έργα των παιδιών θα δοθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών την “Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου”  στις 4 Φεβρουαρίου.

14:30 – 15:30  Διαδραστική θεατρική παράσταση “Ο ΧΑΧΑ ΚΑΙ Η ΧΙΧΙ”

“Ο Χαχά και η Χιχί ταξιδεύουν μ’ ένα αερόστατο πάνω από τη γη! Στο ταξίδι τους θα γνωρίσουν καινούργιους φίλους αλλά και τον τρομερό κύριο Πόλεμο.Θα καταφέρουν άραγε να απαλλαχθούν για πάντα απ’ αυτόν;”

Μία παράσταση είναι που συνδιάζει το λόγο με την κίνηση και τη μουσική, ενώ τα παιδιά συμμετέχουν κινητικά και ρυθμικά στη ροή της ιστορίας. Προτείνεται για παιδιά από 4 έως 10 ετών.

Χαχά: Ευγενία Παπαδάκη Χιχί: Νάνσυ Κλαμπάτσα


16:30 – 17:30 Κουκλοθέατρο με γιγαντόκουκλες “Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΝ 4 ΕΠΟΧΩΝ”

“Σε χρόνια μακρινά, σε χρόνια περασμένα, σε κάτι πράσινα παλάτια κι ανθισμένα, τέσσερις άρχοντες, τέσσερις βασιλιάδες ζούσαν.Τα ονόματά τους κάποτε, όλοι μπορεί ν ακούσαν.Τι συνέβη όμως, όταν ένας απ τους βασιλιάδες, το ξένοιαστο και άτακτο Καλοκαίρι, αποφάσισε να κυβερνήσει μόνο του τον κόσμο και να μη δώσει τα ηνία στο Φθινόπωρο;”

Μια παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά, με καταπληκτικές κούκλες και σκηνικά! Με φρέσκια ματιά σ’ένα πολύ επίκαιρο ζήτημα…. Μια σημαντική ιστορία για τη φύση και τον άνθρωπο.Διασκευή-Σκηνοθεσία-Κατασκευές: Μπέσυ Χαικάλη

18:00 – 19:00 Θεατρική διασκευή του παραμυθιού “ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΝ…ΟΝΕΙΡΑ”

“Eγώ είμαι ένας απλός περαστικός… Κάποτε την είδα και την άκουσα αυτήν την ιστορία, κι επειδή μου άρεσε πολύ, ήρθα εδώ να σας την διηγηθώ…
Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε σε μια πόλη σαν κι αυτή, ένα κοριτσάκι…”

Δραματοποιημένη αφήγηση από την Μαρίνα Βήλλου

 

Διοργάνωση: ΜΚΟ Babyfeat

Υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας