Στο “Beautiful Home Corners” θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με Baby Rooms!

Δείτε περισσότερα

Ίσως η πιο σημαντικός τρόπος για να προσφέρουμε την αίσθηση ασφάλειας στο νεογνό. Η αγκαλιά, η σωματική επαφή με τη μητέρα – και τον πατέρα –  δίνει στο μικρό αυτό ανθρωπάκι μια γεύση από την παλιά αίσθηση, της σιγουριάς, της ζεστασιάς και της ασφάλειας στην κοιλία της μαμάς.

Διαβάστε περισσότερα

Το γνωρίζω οτι πολλοί γονείς κοιμόσαστε με τα παιδιά σας. Και το γνωρίζω οτι πολλοί παιδίατροι και έρευνες υποστηρίζουν θετικά αυτή σας την απόφαση. Μέχρι πρότινος, αν και ποτέ δεν έχω κοιμηθεί με την Χρυσή, πίστευα οτι σε κάποιες μαμάδες και αντίστοιχα στα παιδιά τους, ταιριάζει αυτή η συνήθεια. Όλα αυτά μέχρι να ασχοληθώ κι να ερευνήσω το θέμα. Ειλικρινά διχάστηκα.

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμοι να στολίσετε? Εμείς ξεκινήσαμε να βγάζουμε τις κούτες με τα Χριστουγεννιάτικα απο την αποθήκη και με την μικρή μου βοηθό, ξεκινάμε τον στολισμό του σπιτιού!

Διαβάστε περισσότερα

Έχετε δει αυτές τις φανταστικές φωτογραφίες βρεφών & παιδιών που φαντάζουν σαν ψεύτικα, κοιμισμένα μέσα σε ροδοπέταλα ή φωτογραφημένα σε στιγμές μοναδικές μόνα τους ή και με τους γονείς τους?

Διαβάστε περισσότερα

Μετά απο δεκάδες ερωτήματα που έχω λάβει σχετικά με τα πόσα ιδρύματα υπάρχουν στην Ελλάδα και ποιο θα μπορούσατε να βοηθήσετε αυτά τα Χριστούγεννα, σας παραθέτω μμια ολοκληρωμένη λίστα με τα Ιδρύματα, Ελληνικά αλλά και παραρτήματα Διεθνών Ιδρυμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Το ξέρατε οτι αντί για μπομπονιέρες στην βάπτιση του παιδιού σας μπορείτε να κάνετε μια δωρεά σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα και αντί να πεταχτούν τόσα χρήματα, αντίθετα να βοηθήσετε κάποια παιδάκια που το έχουν πραγματικά ανάγκη?

Διαβάστε περισσότερα

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι γονείς παρακολουθούν τα μαθήματα βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης, ή αλλιώς baby swimming.

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόβλημα του ατοπικού εκζέματος ταλαιπωρεί πολλά μωράκια -μαζί και τους γονείς τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τον μάρσιππο δεν τον χάρηκα όσο θα ήθελα. Η Χρυσή γεννήθηκε σην καρδιά του καλοκαιριού και στην αρχή θεωρούσα οτι θα ζεσταινόταν πολύ. Στη συνέχεια κάθε φορά που προσπαθούσα να την κουβαλήσω, ένοιωθα μια ανασφάλεια και τελικά κατέληγα στο καρότσι. Μόνο ο μπαμπάς της την “φορούσε” σε κάποιες απο τις βόλτες μας αλλά κ αυτό σπάνια.

Διαβάστε περισσότερα

Καλή χρονιά να έχουμε!!!

Love,

L.