Η P&G στηρίζει τις άπορες οικογένειες προσφέροντας χαρά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Παρακάτω λεπτομέρειες απο την “Kίνηση Καρδιάς” τους.

Για πάνω από 50 χρόνια οι Έλληνες και οι Ελληνίδες επιλέγουν τα προϊόντα της P&G, προϊόντα γνωστά σε όλους όπως τα Pampers®, Ariel®, Always®, Pantene®, Fairy®, Crest®, Noxzema®, Head & Shoulders® και Gillette®, για να φροντίσουν τον εαυτό τους, την οικογένειά τους και το χώρο στον οποίο ζουν.

Πέρυσι τα Χριστούγεννα όλοι εμείς στην P&G θελήσαμε να ανταποδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη δίνοντας στιγμές χαράς σε κάποιους ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Ζητήσαμε από τους συνανθρώπους μας να προτείνουν τις οικογένειες που θα θέλανε να βοηθήσουν και εμείς στείλαμε τα προϊόντα μας δώρο στην πόρτα τους. 160,000 προϊόντα φτάσανε σε όλη την Ελλάδα σε 20,000 οικογένειες, ακόμη και στη Γαύδο – ως δώρο αγάπης από όλους μας.

Φέτος συνεχίζουμε αυτό το «ταξίδι» αλλά στοχεύουμε πιο ψηλά. Θέλουμε να αγγίξουμε ακόμη περισσότερες οικογένειες αφού οι ανάγκες γύρω μας είναι μεγαλύτερες. Έτσι για αυτές τις γιορτές βάλαμε στόχο να δωρίσουμε 240,000 προϊόντα σε 30,000 οικογένειες.

Μας συγκινεί ιδιαίτερα που σε αυτή την αποστολή ενώνουν τις δυνάμεις τους με την P&G οι συνεργάτες μας – συνεργάτες στον τομέα της Επικοινωνίας, προμηθευτές – όλοι αγκάλιασαν την προσπάθεια συμβάλλοντας στην υλοποίησή της.

Ο μηχανισμός της ενέργειας παραμένει πολύ απλός. Καλούμε τον κόσμο να προτείνει τον άνθρωπο ή την οικογένεια που θέλει να βοηθήσει στέλνοντας ένα μήνυμα στην ιστοσελίδα http://www.pgmazi.gr είτε καλώντας στο τηλέφωνο 21-11-804-904 από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, δίνοντας μας μόνο το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας του προτεινόμενου παραλήπτη. Η P&Gθα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα μέχρι το δώρο να φτάσει στον προορισμό του.

Μαζί, ας κάνουμε και φέτος μία κίνηση καρδιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο της P&G

Love,

L.