Όλα τα παιδάκια έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τις ζημιές (κάθε είδους) που φλερτάρει με τα νευρικό σύστημα της μαμάς αλλά την κατανοούμε αφού είναι πολύ μικρά και αθώα για να εκνευριστούμε. Θα θέλαμε πολύ όμως να βρούμε τον τρόπο αντιμετώπισης αυτής της σχέσης!

Η Χρυσή έχει μια ιδιαιτερότητα με το φαγητό! Τρώει δεν λέω, απλά λερώνει οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο της κατά την ώρα του φαγητού ή του σνακ. Εκει μου έδωσε την λύση η Nuby. Έδωσα στην Χρυσή το κουταλάκι και το πηρούνι για να φάει μόνη της, όπως έκανα και πριν με τα κουταλάκια ενηλίκων και πασαλειβόταν πατόκορφα, και συνειδητοποίησα οτι καταφέρνει με ελάχιστες απώλειες (φαγητού) να φάει μόνη της και να νοιώσει και την ικανοποίηση της επιτυχίας! Είναι εύκολο και πρακτικό στη χρήση οπότε όταν το μωρό σας αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για να φάει μόνο του, κατάλαβα πως ο σωστός εξοπλισμός έχει μεγάλη σημασία! Το σετ Κουτάλι – Πιρούνι,  Easy-Griρ με μαλακή, πρακτική λαβή της Nûby, έχουν το ιδανικό σχήμα για να μπορούν να τα κρατούν με ευκολία τα μικρά σας και να μάθουν να τρώνε πια μόνα τους!

Περνώντας στα σνακ, η Χρυσή τρελαίνεται για σταφίδες. Η καθημερινότητά μας λοιπόν ήταν να σκορπάμε τις σταφίδες στο σπίτι και να τις τρώμε και απο κάτω καμιά φορά. Ενθουσιάστηκα πολύ με το Snack Keeper που κρατάει στο εσωτερικό τα σνακ και τα μαλακά πτερύγια επιτρέπουν στο παιδικό χεράκι να εισχωρήσει και να πάρει τα λαχταριστά σνακ – σταφίδες στην περίπτωσή μας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nûby μπείτε στο site της Nûby.

Love,

L.

PS: Ευχαριστώ πολύ την Nûby GR για την αποστολή των τόσο πρακτικών ειδών της!