Οι περισσότεροι γονείς, εύχονται το μωρό που θα φέρουν στον κόσμο να είναι πρώτα απ’ όλα υγιές, έπειτα τυχερό και …όμορφο! Βέβαια, κάποιοι δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην ομορφιά, και ονειρεύονται να φέρουν στον κόσμο παιδιά-μοντέλα, σαν αυτά που φιγουράρουν στις σελίδες των περιοδικών. Όσοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία τότε ο διαδυκτυακός τόπος γνωριμιών του BeautifulPeople.com,  είναι αυτό που ζητάνε.

Το tlife μας περιγράφει το άκρως… δημοκρατικό site, που απαριθμεί περισσότερα από 600,000 μέλη από 190 χώρες του κόσμου, κάνει δεκτά μόνο τα μέλη του τηρούν τις προδιαγραφές ομορφιάς, πρωτοτυπεί με την δημιουργία ενός forum που στην πραγματικότητα λειτουργεί ως τράπεζα σπέρματος, και στο οποίο τα μέλη αλλά και τα μη μέλη, μπορούν να γνωρίσουν άλλα όμορφα άτομα και να… διαιωνίσουν το χάρισμα της ομορφιά.

Το site που πρόσφατα διέγραψε 5,000 μέλη του, επειδή πήραν κιλά κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, αποφάσισε να δημιούργησει αυτή την υπηρεσία, μετά την γέννησε 600 όμορφων μωρών από μέλη που γνωρίστηκαν και έκαναν σχέση μέσω της σελίδας δικτύωσης. Η ζήτηση ήταν μεγάλη και έτσι δημιουργήθηκε η τράπεζα για “όμορφο DNA“.

” Δεν υπάρχουν οικονομικά οφέλη για εμάς από αυτή τη δραστηριότητα, απλά ανταποκρινόμαστε στην επιθυμία των μελών για όμορφα παιδιά”, υποστηρίζει ο Διευθυντής του BeautifulPeople.com, Greg Hodge και συνεχίζει λέγοντας ότι ξέρει ότι αυτό το project θα δημιουργήσει αντιδράσεις.
Τα σχόλια δικά σας!

Love,

L.

Sources: http://www.tlife.gr/Article/NEWS/0-9-2711.html