Λοιπόν εγω την Barbie αλλιώς την θυμόμουνα. Είχε ξανθά Μενεγακο-μαλλιά, ήταν πάντα ντυμένη με ροζ κοριτσίστικα ρούχα ή κυριλέ ταγιέρ, το αυτοκινητό της-πλυντήριό της-σπίτι της ήταν πάντα ροζ και από πάντα την πολιορκούσε ο φλωράκος John John. Τα extras gadgets που μπορούσαμε να αγοράσουμε ήταν ένα σκυλάκι άσπρο με φιόγκο ροζ, μπογιές (κυρίως ροζ) για να της βάψουμε τα μαλλιά και κανα πλαστικό φαγητό και αναψυκτικό για να βάλουμε στο ψυγείο της.

Σήμερα η Barbie έχει αλλάξει. Και όσοι δεν έχει τύχει να περάσετε απο το stand της στο Jumbo, δεν θα πιστέψετε πόσο έχει “εξελιχτεί”. Πριν σας δείξω την φωτογραφία ιδού μια μικρή περιγραφή της: Κούρεμα καρέ ξανθο-ρόζ, μαύρη μπλόυζα με νεκροκεφαλή, λεοπάρ κολάν, γόβα ασημί, αρκετά βραχιόλια στα χέρια, tatoos παντού και σκυλάκι να την συνοδεύει φορώντας ρούχα με καρφιά και ακούγοντας στο όνομα Bastardino! Voila η φωτο!

Σχετικό άρθρο στο gothamist.com υποστηρίζει οτι οι γονείς έχουν εξαγριωθεί εναντίον της Mattel. Συγκεκριμένο σχόλιο μητέρας: Is someone on drugs at Mattel???  Why don’t they make a suicide Barbie, complete with rope and gun! Maybe that will really do these girls a favor in showing what a role model she is!

Τα σχόλια δικά σας!

Love,

L.

Sources:http://gothamist.com/2011/10/21/parents_pissed_about_new_tattoo-cov.php