Φέτος το Σεπτέμβριο, η Η&Μ θα συνεχίσει να στηρίζει την πρωτοβουλία «All for Children» της UNICEF προσφέροντας μια ειδική συλλογή μοδάτων, ελκυστικών ρούχων για παιδιά.

Η συλλογή «All for Children» θα διατίθεται σε 150 καταστήματα παγκοσμίως καθώς και στο διαδίκτυο. Το 25% των συνολικών πωλήσεων θα διατεθεί στο έργο της UNICEF για την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών στην εκπαίδευση και την προστασία των πιο ευάλωτων κοινοτήτων. Η Η&Μ και η UNICEF ξεκίνησαν την πρωτοβουλία «All for Children» το Νοέμβριο του 2009. Πρόκειται για ένα πενταετές έργο στο οποίο η Η&Μ έχει ήδη διαθέσει 40 εκατ. σουηδικές κορόνες (4,5 εκατ. δολάρια) και που τώρα επεκτείνεται από τις κοινότητες της νότιας Ινδίας στα παιδιά του Μπαγκλαντές.

Η συλλογή «All for Children» είναι γεμάτη από διαχρονικά κομμάτια με παιχνιδιάρικη διάθεση που θα αγαπήσουν τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά τους. Η συλλογή είναι σχεδιασμένη προσεκτικά με έμφαση στη λεπτομέρεια, όπως θα περίμενε κανείς από μια ολοκληρωμένη συλλογή μόδας, και είναι φτιαγμένη έχοντας στο επίκεντρο το παιδί.

Η συλλογή «All for Children» είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι ευπροσάρμοστη, για να μπορούν τα κομμάτια να αναμειχθούν και να φορεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν αλλά και μετά. Επίσης είναι μια ιδιαίτερα ελκυστική συλλογή αφού περιλαμβάνει κασμίρ που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλη τη γκάμα των ρούχων προσφέροντας άνεση τους πιο κρύους μήνες. Τα σχέδια είναι ανανεωμένες εκδόσεις αγαπημένων κλασικών κομματιών με σύγχρονο ύφος. Για τα κορίτσια υπάρχουν φορέματα, φούστες, σορτς και γιλέκα με λουλουδάτα μοτίβα, σχέδια με παπιγιόν και ριγέ τελειώματα, όλα στα φθινοπωρινά χρώματα στις αποχρώσεις του δέρματος, του καφέ και του κοραλλί. Για τα αγόρια υπάρχουν καρό πουκάμισα, παντελόνια από φούτερ και μπλούζες με κουκούλα, κοτλέ σακάκια και το απαραίτητο παρκά.

Love,

L.