Η αγωγή των πιο ευαίσθητων ηλικιών, αυτών της παιδικής και της εφηβικής ηλικίας μέσα από την ενημέρωση των «κοινωνικών ομάδων» που ασχολούνται με αυτή, είναι ο στόχος του φεστιβάλ « ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ», την οποία διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η «ΗΝΙΟΧΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ»με σαφείς ενδείξεις, μετά την μεγάλη επιτυχία της « 1ης  ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗΣ»,  για την καθιέρωσή της ως ένα από τα ελάχιστα φεστιβάλ – θεσμούς για τη χώρα μας.

Σκοπός της «2ης Παιδιαδρομής» είναι η προώθηση των ενεργειών εκείνων που θα τα βοηθήσει να  αυτοπραγματωθούν και να ενταχθούν αρμονικά στο περιβάλλον που καλούνται να ζήσουν. Το φεστιβάλ απευθύνεται σε γονείς,  μαθητές καθώς και σε όλους εκείνους που με τις ενέργειες τους αποσκοπούν στο να αναπτύξουν τη σωματική, πνευματική, κοινωνική, ηθική και αισθητική όψη της προσωπικότητας των παιδιών από τη νηπιακή έως και την εφηβική ηλικία.

Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της επισκεψιμότητας της «1ης ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗΣ» και έχοντας ως στόχο τόσο την καλύτερη φιλοξενία των επισκεπτών, η «ΗΝΙΟΧΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ» προχωρά σε αλλαγή τόπου και χρόνου διεξαγωγής του φεστιβάλ.

Έτσι η «2η ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ» πρόκειται να διεξαχθεί 2,3,4 και 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011, στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ, σε έναν εκθεσιακό χώρο που προσφέρει  άνετη πρόσβαση στον επισκέπτη, μεγάλη αναγνωρισιμότητα, μπορεί να δεχθεί μεγαλύτερη ροή επισκεπτών και περιλαμβάνει επιπλέον χώρους για περισσότερες εκπλήξεις και πρωτοτυπίες οι οποίες θα αποτελέσουν προστιθέμενη αξία στην όλη διοργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, επισκεφτείτε τον ιστότοπο του paidiadromi.

Love,

L.