Τα τελευταία χρόνια πολλές εκδηλώσεις διοργανώνονται με φιλανθρωπικό σκοπό όπου δίνεται σε όλους η ευκαιρία μέσα απο πολύ όμορφες βραδιές να συνεισφέρουν στην ενίσχυση ιδρυμάτων που φιλοξενούν παιδιά με ανάγκη. Μια τέτοια φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο “Taste the Fashion” διοργανώνεται απο τις κυρίες Μαριάννα Σμπώκου & Χαρά Χρυσικοπούλου Καίσαρη. Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και συγκεκριμένα για το Σπίτι Φιλοξενίας του Συλλόγου που βρίσκεται στην Αρχαία Κόρινθο και τα 45 παιδιά ηλικίας 3 εως 25 ετών που μεγαλώνουν σε αυτό.Πρόκειται για παιδιά που απο τους πρώτους μήνες της ζωής τους εγκαταλείφθηκαν, παραμελήθηκαν ή κακοποιήθηκαν και οι αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές έκριναν οτι έπρεπε να ααιρεθούν απο το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Στα συνολικά 9 Σπίτια Φιλοξενίας του Χαμόγελου τα 268 παιδιά που μεγαλώνουν εκεί σήμερα έχουν βρει μια νέα οικογένεια και την ευκαιρία να μεγαλώσουν έξω απο τα Ιδρύματα. Τα Σπίτια δεν λαμβάνουν κρατική επιχορηγηση και οι πόροι για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών προέρχονται απο την Ιδιωτική πρωτοβουλία, απο εκδηλώσεις και την προσφορά εταιριών.

Η Μαριάννα και η Χαρά έχουν ρίξει πολύ τρέξιμο αφιλοκερδώς και με χορηγούς την Φαγε και την Grey Goose στοχεύουν στο να συνεισφέρουν εμπράκτως στην βελτίωση της καθημερινότητας αυτών των παιδιών.

Μπράβο και καλή επιτυχία!!!

L.