Όλο και περισσότερη συζήτηση γίνεται για την δύναμη που έχουν αποκτήσει οι μαμα-bloggers.

Σύμφωνα με άρθρο των New York Times, έρευνα της εταιρείας eMarketer αποκάλυψε οτι πάνω απο 3,9 εκαττομύρια μαμάδες (!) blogarουν έχοντας δημιουργήσει εναν digital motherhood blog-κόσμο μέσα από το οποίο ανταλλάσσουν απόψεις, συζητούν για τα κοινά θέματα που τις απασχολούν και συνεχώς μαθαίνουν.

Φυσικό επόμενο είναι να έχουν τραβήξει την προσοχή πολλών όπως για παράδειγμα των διαφημιστών που σπεύδουν να εισβάλλουν στον κόσμο των mama bloggers. Ημερίδα με τίτλο “BlogHer’ διοργανώθηκε στην Νέα Υόρκη τον περασμένο Αύγουστο με θέμα την γυναίκα και τα blogs και το ισχυρό αποτέλεσμα της ένωσης των δύο.

Και στην Ελλάδα τα αντίστοιχα blogs είναι δεκάδες. Το MyWorld.gr έκανε μια προσπάθεια περισυλλογής όλων και τα παραθέτει ως οδηγό σε νές μαμάδες.

Ως και η ίδια blogger πια, ανακάλυψα οτι ο κοσμος των mama bloggers είναι φιλικός, στηρίζει αλλήλους και δεν υπάρχει χώρος για ανταγωνισμό. Με την εμφάνιση του Gold Mum πολλά αντίστοιχα blogs μας αγκάλιασαν, όπως το Μαμάδες Μπαμπάδες που το πρώτο μας δημοσίευμα το ανάρτησε στην σελίδα του για καλωσόρισμα! Ευχαριστούμε! 🙂

Love,

L.

Διαβάστε περισσότερα:

http://www.nytimes.com/2011/03/15/business/media/15adco.html?_r=1

http://www.emarketer.com/Reports/All/Emarketer_2000723.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1

http://www.myworld.gr/site/content.php?artid=634223