Έχετε δει αυτές τις φανταστικές φωτογραφίες βρεφών & παιδιών που φαντάζουν σαν ψεύτικα, κοιμισμένα μέσα σε ροδοπέταλα ή φωτογραφημένα σε στιγμές μοναδικές μόνα τους ή και με τους γονείς τους? Ναι, ναι, αυτές που βρίσκαμε γλυκούλες αλλά κατα τ’άλλα αδιάφορες πριν κάνουμε μωρά και τώρα ψάχνουμε ποιός μπορεί να μας “τραβήξει” και το δικό μας μωρό έτσι..!!!

 

Είχα σκεφτεί οτι θα μου άρεσε πολυ μια παρόμοια φωτογραφία της Χρυσής σε giant διαστάσεις στον ενα τοίχο του δωματίου της ή στο σαλόνι σε πολύ μεγάλη κορνίζα (και σύμφωνα με το feng shui πάντα στα Ανατολικά, σε κάποιο έπιπλο και κάπου εκεί κοντά, κάποιο φυτό, που αναπτύσσεται σχετικά γρήγορα -η ανάπτυξη των μελών της οικογένειας):-b

Υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες που προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες φωτογράφισης και κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση θα βρείτε σε Ελλάδα και εξωτερικό μεγάλη ποικιλία. Οι φωτογραφήσεις ξεκινούν απο την πολύ βρεφική ηλικία (μόλις λίγων ωρών βρέφη φωτογραφίζονται πιο εύκολα λόγω του οτι κοιμούνται αρκετά) έως όποια ηλικία επιθυμείτε.”Επαγγελματικές” φωτογραφήσεις γίνονται και στις βαφτίσεις με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

 

Πολύ πριν γεννήσω, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, αποφάσισα να αποθανατίσω την στιγμή μου και έτσι ξεκίνησα την αναζήτηση φωτογράφου που ειδικεύεται σε φωτογραφήσεις εγκυμοσύνης και παιδιών. Μέσω του αγαπημένου πλέον Facebook, ανακάλυψα την Μέρσυ. Με το πρώτο κλικ μου τράβηξε την προσοχή και έπειτα, ψαχουλεύοντας το website της, με κέντρισε ο επαγγελματισμός της. Η ίδια είναι ένας πολύ cool άνθρωπος με φανταστικές ιδέες και απόλυτη αγάπη στο επάγγελμά της.

 

Αν και ήθελα πολύ να προχωρήσω και με την φωτογράφιση της Χρυσής ως βρέφος, κάτι οι κολικοί του πρώτου της μήνα, κάτι οι καλοκαιρινές διακοπές (η Χρυσή γεννήθηκε τον Ιούλιο) δεν το καταφέραμε. Προς το παρον τον ρόλο του φωτογράφου τον παίζω εγώ, και αν και όχι τόσο καλά, προσπαθώ να μην χάνω στιγμή!

 

PS: Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης ήταν φανταστικό! Thank you M!

Love,

L.