Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο!

 

Ψάχνετε τί θα κάνετε το σαββατοκύριακο με τα παιδιά? Σας έχω προτάσεις για να γεμίσετε όλο το Σαββατοκύριακο δημιουργικά και με χαρά!

  • Φεστιβάλ Μικρόπολις. Ανανεωμένη, πιο πλούσια σε θέματα, πιο μεγάλη σε διάρκεια και πιο πολύχρωμη, η «Μικρόπολις», πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, με στόχο την ενημέρωση καιευαισθητοποίηση παιδιών 2 -13 ετών σε θέματα ποιότητας ζωής, μέσα απ΄το παιχνίδιΗμέρες και Ώρες Λειτουργίας: 21, 22 & 23 Σεπτεμβρίου: 09.00 – 14.00 [Μόνο για σχολεία: προγραμματισμένες επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων απ΄ όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής].Σαββατοκύριακο 24 & 25 Σεπτεμβρίου: 10.00 – 20.00 [Ευρύ κοινό: παιδιά και συνοδοί, προγραμματισμένες επισκέψεις Φορέων για το Παιδί].
  • Ελληνικό Παιδικό Μουσείο. Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο είναι μία από τις πρώτες μουσειακές εμπειρίες των παιδιών όπου τους παρέχεται ένα περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις δυνατότητές τους. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων, γονείς και εκπαιδευτικούς, και σε οποιονδήποτε πρωτομαθαίνει και ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του παιδιού.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2103312995 ή το info@hcm.gr
  • Το Μουσείο της Ακρόπολης: Αν δεν έχετε πάει ακόμα, να η ευκαιρία!
  • Αττικό Ζωολογικό Πάρκο:Ξανα-αναφέρθηκα σε προηγούμενο post αλλά πραγματικά αξίζει να το επισκεφτείτε. Θα περάσετε καλά μικροί και μεγαλοι!
  • 1ο Φεστιβάλ Εφήμερης ζωγραφικής, Κ.I.Μ.Ο.L.I.A.  Μια καλλιτεχνική δράση που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και εφήβους, με σκοπό την ενθάρρυνση της παιδικής και εφηβικής δημιουργικής δραστηριότητας μέσω της σύγχρονης τέχνης και την γνωριμία των παιδιών με το έργο σύγχρονων καλλιτεχνών και καλλιτεχνικών ομάδων.
  • Allou Fun Park: Επισκεφτείτε το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά όπου θα βρείτε δεκάδες επιλογές παιχνιδιού!
  •  Go cart στον Άγιο Κοσμά! Λεωφόρος Ποσειδώνος, ανοιχτά καθημερινά 09.00-15.00
  • Κάντε μια βόλτα στην Παραλία της Γλυφάδας / Μαρίνας Αλίμου / Π.Φαλήρου, στον Εθνικό κήπο, ή στον λόφο της Πνύκας-Φιλοπάππου. Όσο ο καιρός κρατάει ακόμα…

Καλό Σαββατοκύριακο! ♥

L.