Η τρυφερή εκστρατεία για την «φαλακρή» Barbie

Μια σελίδα με τον τίτλο «Beautiful and Bald Barbie! Let’s see if we can get it made» προτείνει στην εταιρία Mattel να προχωρήσει στη δημιουργία μιας φαλακρής Barbie, για να ενισχύσει τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Οι φίλες Rebecca Sypin και Jane Bingham, δημιουργοί της σελίδας, ελπίζουν πως με αυτήν την κίνηση θα ευαισθητοποιήσουν μεγάλες εταιρίες παιχνιδιών να βοηθήσουν στον αγώνα εναντίον του καρκίνου και θα προσφέρουν στήριξη σε μικρά παιδιά που μάχονται με την επάρατη νόσο.

«Υπάρχουν τόσα παιδιά που υποφέρουν από απώλεια μαλλιών και στιγματίζονται.Μια Barbie χωρίς μαλλιά θα τους έδειχνε ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα», λέει η Bingham, που έχασε η ίδια τα μαλλιά της λόγω χημειοθεραπείας.

Τη μεγαλύτερη έμπνευση για αυτήν την εκστρατεία αποτέλεσε όμως η 12χρονη κόρη της Rebecca Sypin που πάσχει από λευχαιμία και -όπως αναφέρει η μητέρα της- ενθουσιάστηκε με την ιδέα, μιας και ντρεπόταν που είχε χάσει τα μαλλιά της.

Μάλιστα, προτείνουν να συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία αξεσουάρ όπως περούκες ή καπέλα και μαντίλια, όπως ακριβώς τα χρησιμοποιούν και όσοι χάνουν τα μαλλιά του εξαιτίας κάποιας ασθένειας.

Ας βοηθήσουμε όλοι την εκστρατεία τους κάνοντας Like στην σελίδα  «Beautiful and Bald Barbie! Let’s see if we can get it made»

Source: tsantiri.gr