ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:00 π.μ.στο Θέατρο ΑΝΕΣΙΣ – Κηφισίας 14, Αμπελόκηπους παρουσιάζεται το πρώτο φωτογραφικό παιδικό παραμύθι «ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» της ειδική παιδαγωγού Λυδίας Καραμπατάκη σε φωτογραφίες του Γιώργου Αλεξανδράκη και εικονογράφηση του Αμαρίλντο Τοπάλη σε εκδόσεις Σοκόλη-Κουλεδάκη.

«Όλα όσα τόσα χρόνια έμαθε η Λυδία στα βιβλία, όλα όσα ένοιωσε και σπούδασε δίπλα στα παιδιά, πέρασαν ξαφνικά μπροστά της και έπλασαν έναν μοναδικό Ζαχαρία.

Είδα τα μάτια της να αστράφτουν καθώς μου μιλούσε γι αυτόν. Την είδα να ξεχνιέται και να χάνεται μόλις άρχισε να μου αφηγείται τα κατορθώματα του και έτσι κατάλαβα πως κατάφερε να περάσει τον ενθουσιασμό καιτο μεράκι της, μέσα από τον Ζαχαρία, στα παιδιά.

Η Λυδία, με μόνα εργαλεία την αγάπη και την εφευρετικότητα, πέτυχε τον μοναδικότης στόχο. Την εμπιστοσύνη των παιδιών, με ότι αυτό συνεπάγεται.»

Μέρος από το εισαγωγικό σημείωμα της Κυρίας Μαρίας Τρυφωνίδη – Προέδρου της ΦΛΟΓΑΣ (Σύλλογου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες).

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η ηθοποιός ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νέοπλασματικές ασθένειες «ΦΛΟΓΑ» για την ενίσχυση του έργου τους.

Love,

L.

PS:Ευχαριστώ πολύ την Νίκη Σμυρνή για το tip!