Υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε πολίτες που έχασαν το ασφαλιστικό τους δικαίωμα λόγω της ανεργίας παρέχει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Η λειτουργια του ξεκινησε!
Περισσότεροι από 90 γιατροί όλων των ειδικοτήτων δήλωσαν εθελοντές στην εξυπηρέτηση των αναγκών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Οι θεράποντες ιατροί κατέγραψαν τα ιατρικά προβλήματα των ασθενών, άνοιξαν προσωπικό ιατρικό φάκελο για κάθε ασθενή και βάσει της διάγνωσης χορήγησαν φάρμακα για την θεραπεία τους από τη διαθεσιμότητα του κοινωνικού φαρμακείου που συμπεριλαμβάνεται στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.
Στη γραμματειακή υποστήριξη συμμετέχουν εθελοντές της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή».
Το ιατρείο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ. – 1μ.μ. Για την πιστοποίησή τους, οι ανασφάλιστοι πολίτες προσκομίζουν ή το βιβλιάριο υγείας τους που έχει λήξει, ή κάρτα ανεργίας, ταυτότητα ή διαβατήριο για την ταυτοπροσωπία τους, ενώ στη γραμματεία του ιατρείου υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση για την έλλειψη ασφαλιστικού φορέα.
Για ραντεβού, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καλούν στο 210-3847374 τις ώρες λειτουργίας του ιατρείου.
Love,