Καλό μήνα! Christmas is near…

Λοιπόν μπήκαμε στον Νοέμβρη και θα πρέπει να μοιραστώ μαζί σας (αν κ κάποιοι θα με πάρετε στο ψιλό ) οτι για μένα η Χριστουγεννιάτικη εποχή ξεκινάει officially! Λίγο η παιδική μου πλευρά που δεν λέει να ξεθωριάσει, λίγο η ύπαρξη της Χρυσής στην ζωή μου που με κάνει να ανυπομονώ να στολίσουμε το δέντρο μαζί και να κοιμηθούμε αγκαλιά απο κάτω, δεν βλέπω την ώρα να γεμίσω το σπίτι με Χριστουγεννιάτικα καλούδια! Και δεν είμαι η μόνη. Έχω δει, με μεγάλη μου χαρά, τα πρώτα posts στο Facebook για Christmas countdown. Η αλήθεια είναι οτι μέσα σε όλη αυτή την μελαγχολική κατασταση τριγύρω μας, τα Χριστούγεννα σίγουρα θα δώσουν μια νότα χαράς και ξεγνοιασιάς, έστω και για λίγο, & όλοι τα περιμένουν πώς και πώς!

Απο σήμερα στο Gold Mum ξεκινάμε τα Christmas posts (yupiii) Χριστουγεννιάτικα θέματα δηλαδή -απο το πως μπορούμε να στολίσουμε Χριστουγεννιάτικα το σπίτι, Χριστουγεννιάτικες συνταγές, στολισμό του δέντρου, Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, Χριστούγεννα στην πόλη με δραστηριότητες και εκδηλώσεις και άλλα πολλά!!!

Αυτό που θέλω να σας θυμίσω -και θα το θυμίζω συνέχεια- είναι οτι αυτές τις ημέρες περισσότερο απο ποτέ, λόγω της ευαισθητοποίησης και της καλοσύνης που αποπνέει το Πνεύμα των Χριστουγέννων, πρέπει να βοηθήσουμε όλους όσους μας έχουν ανάγκη. Το Gold Mum σε συνεργασία με το mybabycenter.eu ξεκινάει “εκστρατεία” συλλογής ενδυμάτων, υποδημάτων και ειδών ατομικής υγιεινής για τις ενήλικες & ανήλικες μητέρες και τα παιδιά τους που κρατούνται στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών. Σας παρακαλώ/προτρέπω να βοηθήσετε όλοι αλλά και να μου γνωστοποιήσετε άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, στέλνοντας στο Gold Mum οτιδήποτε σχετικό μάθετε και εσείς ή προτάσεις δικές σας για το πώς/που μπορούμε να όλοι να βοηθήσουμε. Οι τρόποι επικοινωνίας μας είναι μέσω των comments στο Gold Mum ή στη σελίδα του Gold Mum στο Facebook ή στα email goldmumblog@gmail.com / leladritsa@gmail.com.

Α! Και ξεκινήστε να σκέφτεστε τα New Years Resolutions σας… Εγώ ξεκίνησα ήδη!

Love,

L.